Zoek Bedrijf
Image default
Financiële diensten

Hoe verloopt de verkoop van bedrijfspanden?

De verkoop van bedrijfspanden verloopt in hoog tempo. Het afgelopen jaar is de verkoop van commercieel vastgoed met 10% gestegen. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, werven vastgoedbedrijven meer dan ooit tevoren. Ze creëren ook nieuwe manieren voor mensen om hun eigendommen te verkopen en maken het proces gemakkelijker voor alle betrokkenen.

Wat zijn de voordelen van het verkopen van uw bedrijfspand aan een vastgoedbedrijf?

Uw bedrijfspand verkopen aan een vastgoedbedrijf is een goed idee als u de best mogelijke deal wilt ontvangen. Hier zijn enkele van de voordelen van het verkopen van uw eigendom aan een vastgoedbedrijf. Het belangrijkste voordeel is dat u meer geld kunt krijgen voor uw eigendom. U kunt meer krijgen dan wat u zou hebben ontvangen als u het op de open markt had verkocht. Het andere voordeel is dat wanneer u uw bedrijfspand aan een vastgoedbedrijf verkoopt, zij ervoor zullen zorgen dat uw pand te allen tijde goed wordt onderhouden en in goede staat verkeert. Er zijn veel voordelen aan het verkopen van uw bedrijfspand aan een vastgoedbedrijf. Het komt het meest voor dat bedrijven hun pand verkopen om zich te kunnen concentreren op hun core business.

1) U kunt contant geld krijgen bij de verkoop van uw eigendom;

2) U kunt een taxatie krijgen voor de waarde van uw eigendom en erachter komen wat het waard is;

3) U kunt uw eigendom verkopen voor een hoger tarief dan u het op de open markt had kunnen verkopen;

4) De verkoop van commercieel vastgoed wordt normaal gesproken binnen enkele weken afgerond, terwijl andere soorten verkopen meer tijd in beslag kunnen nemen.

Hoe kunt u uw bedrijfspand verkopen aan een vastgoedbedrijf?

Uw bedrijfspand verkopen aan een vastgoedbedrijf kan een ontmoedigend proces zijn. Om het proces gemakkelijker te maken, is het belangrijk om te overwegen welk type commercieel onroerend goed u heeft, wie uw doelgroep is en hoeveel u bereid bent te besteden aan de verkoop. Commercieel vastgoed kan op verschillende manieren worden verkocht, afhankelijk van hun grootte, locatie en gebruik. Vastgoedbedrijven kopen commercieel vastgoed doorgaans op drie manieren: rechtstreekse aankoop, lease met optie tot aankoop (LPO) of lease met optie om te bouwen (LOB). Als u uw bedrijfspand snel en tegen een hoge prijs wilt verkopen, is LPO de beste manier voor u. Als u meer controle wilt over het verkoopproces, is LOB wellicht beter voor u.

Wat zijn de verschillende manieren waarop u uw bedrijfspand aan een vastgoedbedrijf kunt verkopen?

Er zijn veel manieren waarop u uw bedrijfspand kunt verkopen aan een vastgoedbedrijf. Als u niet zeker weet welke opties voor u beschikbaar zijn, neem dan contact op met een makelaar bij u in de buurt. Uw bedrijfspand verkopen aan een vastgoedbedrijf is niet zo eenvoudig als u misschien denkt. Er zijn verschillende manieren waarop u het aan hen kunt verkopen en dit artikel zal de meest voorkomende manieren bespreken. Een van de meest gebruikelijke manieren is door het te vermelden op een website voor commercieel onroerend goed zoals Damborg.

https://damborg.nl/bedrijfspand-verkopen