Zoek Bedrijf
Image default
Personeelszaken

Vindazo review trustpilot

 

Vindazo is een betrouwbare werkgever en werkzoekende

1. De meest betrouwbare vacatureslijst in Belgische bedrijven

Vindazo is 100% betrouwbaar

Checklist voor websitebeoordeling

1. HTTPS-certificaat
2. Servers in Europa
3. Ontwikkelingsbedrijf en dienstverlener gevestigd in Europa
4. Vacatures van de meest vertrouwde bronnen en geverifieerde websites
5. Het leidt tot hogere rankings en positieve recensies
6. Het afmeldsysteem is geldig
7. Gegevens verwijderen werkt goed en is goed vindbaar op de website

ten slotte

Controleer met de websitetest of de website die je bezoekt betrouwbaar is. Betrouwbaarheid van de website is altijd belangrijk, maar nog meer als je solliciteert. Door gebruik te maken van onze websitetest kunt u de betrouwbaarheid van de website die u bezoekt testen en misverstanden voorkomen.
De methoden die we gebruiken om websites te controleren, kunnen door iedereen worden gebruikt, zelfs als je weinig of geen technische kennis hebt. Op basis van de betrouwbaarheidsdetector worden verschillende technische tests uitgevoerd en op basis van de resultaten wordt de te testen website geëvalueerd. Deze score varieert van rood tot donkergroen. Een website krijgt alleen een hoge score in donkergroen als we de betreffende website handmatig hebben gecontroleerd en de bank- en bedrijfsgegevens hebben geverifieerd.

bedrijfsinformatie

Bent u zelf de eigenaar van de website? Dan kunt u ook gratis testen hoe goed uw bedrijfswebsite scoort op veiligheid en betrouwbaarheid. U kunt een resultaat krijgen met een gele, oranje of rode score. Hierdoor is uw website niet optimaal beveiligd. Wij adviseren u graag hoe u dit kunt verbeteren. Gelieve ons te contacteren. Als het resultaat een lichtgroene score is, kan deze worden geoptimaliseerd tot een donkergroene score. Dat kan met onze Uitgebreide Validatie. Zo kun je laten zien dat je door ons bent gecontroleerd en kun je aan je klanten bewijzen dat je een solide website hebt. Alle bij ons aangesloten bedrijven hebben meegewerkt aan het testsysteem. Hierdoor kunnen particuliere gebruikers het blijven gebruiken en de betrouwbaarheid van de site gratis blijven testen. Alle informatie over de diensten die wij bedrijven aanbieden, vindt u op onze bedrijfspagina.

 

vacatures

https://www.vindazo.be/