Zoek Bedrijf
Image default
Bedrijven en samenleving

Dit zijn de drie meest populaire raamdecoraties voor in de slaapkamer

Dit zijn de drie meest populaire raamdecoraties voor in de slaapkamer

Op zoek naar goede raamdecoratie voor de slaapkamer? Er zijn verschillende eisen waar goede raambekleding in de slaapkamer aan moet voldoen. Het moet voldoende privacy bieden, maar daarnaast ook een strakke look creëren en daarnaast ook de slaapkwaliteit bevorderen. NIet alleen stijlvolle houten lamellen, maar ook diverse soorten gordijnen behoren tot de mogelijkheden. Benieuwd? Dit zijn de meest populaire raamdecoraties voor in de slaapkamer! 

#1 Verduisterende rolgordijnen met cassette

Raamdecoratie is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. En als het gaat om raambekleding voor de slaapkamer, wordt er veelal gekozen voor verduisterende raamdecoratie. Een van de populaire opties is de toepassing van verduisterende rolgordijnen met cassette. Rolgordijnen in de slaapkamer zijn tijdloos, praktisch en ook heel sfeervol. Wanneer je het rolgordijn combineert met een cassette en zijprofielen creëer je de perfecte verduistering, omdat lichtkieren hiermee worden voorkomen. Dit is de reden dat in de slaapkamer vooral wordt gekozen voor rolgordijnen mét cassette. Verder is de stof 100% verduisterend en kan het zelf isolerend werken! 

#2 Verduisterend plisségordijn

Ook een verduisterend plissé gordijn is een van de manieren om zowel verduistering als sfeer te creëren in de slaapkamer. Kies voor een honinggraat gordijn van Inhuisplaza.be: hiermee kies je voor dubbele stof die niet alleen voor verduistering zorgen, maar ook voor warmtewering en isolatie. Daarnaast heb je met dit type raambekleding nauwelijks last van lichtkieren. Er zijn ook uitvoeringen verkrijgbaar waarmee het mogelijk is om het licht te filteren door het gordijn naar boven en beneden te bewegen. Ook een voordeel: plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Zo zorg je ervoor dat het perfect aansluit bij de rest van je inrichting. 

#3 Verduisterende vouwgordijnen

Tot slot zijn ook vouwgordijnen een goede keuze voor raambekleding. De uitstraling van vouwgordijnen is een van de redenen om hiervoor te kiezen: je creëert meteen sfeer in de ruimte vanwege de elegante look door de gevouwde stof. Wanneer de gordijnen naar beneden zijn oogt het geheel strak en modern. Mooi meegenomen detail is dat je ook bij vouwgordijnen kunt kiezen voor verduisterende stof. Het ophangsysteem is dun en dit zorgt ervoor dat de stof goed op het raam aansluit en je daardoor minder last hebt van lichtkieren aan de zijkanten.

 

Bekijk deze en andere soorten raamdecoratie eenvoudig en snel online! Je kan jouw slaapkamer sfeervol maken met goede raambekleding, maar daarnaast profiteer je ook van vele andere voordelen, zoals verduistering en eenvoudige bediening. Ontdek het zelf!

 

 

 

https://inhuisplaza.be/