Zoek Bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ballonvaren met de specialist in Oost-Vlaanderen

Ballonvaart boeken 

Ballonvaart boeken met C-Air. Drijven bij zonsopgang boven de ongerepte natuur in Vlaanderen met uitzicht op Brussel, Sint-Niklaas is iets dat je nooit zult vergeten. Wat ook een uniek product is en een prachtige ervaring is de ballonvaart Antwerpen. Je bucketlist-ervaring gaat verder met een glaasje champagne na de ballonvaart. Een prachtige zonsopgang met de nevel over de velden is een unieke ervaring. Na een onvergetelijke ochtend in een magische omgeving, keer je terug naar de startbasis van C-Air ballonvaarten Sint-Niklaas.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart Oost-Vlaanderen één van de meest mooie regio’s in Vlaanderen. Naast Oost-Vlaanderen zijn er uiteraard ook nog prachtige regio’s zoals Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. 

Het proces van de ballonvaart

Nadat je je piloot hebt ontmoet en een korte veiligheidsbriefing hebt doorlopen, verzamel je je rond je mand terwijl je piloot het spannende proces van het vertrek begint. Je klimt in de mand en voordat je het weet, begin je aan de prachtige ballonvlucht.

Terwijl je ballonvaart start en je in de lucht zweeft, beginnen de tinten langs de horizon te veranderen in prachtige tinten geel en oranje. De onvergetelijke zonsopgang. Op een hoogte van 1000 meter in de lucht is een van de beste plekken ter wereld om getuige te zijn van de schoonheid van de zonsopgang. lke ballonvlucht met C-Air ballonvaarten duurt ongeveer 1 uur.

Een van de meest opwindende aspecten van ballonvaren is de nadering en de landing! Afhankelijk van de wind beleef je elke keer een nieuw avontuur, omdat de landing altijd anders is en op een andere locatie! De piloot zal het uitgestrekt landschap verkennen op zoek naar een geschikte locatie en je vertellen dat het tijd is om je landingsposities in te nemen. Zal de luchtballon omvallen? Dat is de helft van het avontuur! Je kunt ook onze andere luchtballonnen tegelijkertijd zien landen en foto’s maken.

Heb je ook zin om dit avontuur mee te maken neem dan contact op met de mensen van C-Air ballonvaarten of Balloony en zij zullen je helpen met deze fantastische erveraring.

Romantische ballonvlucht

Ballonvaren is een van de meest romantische dingen om te doen in Vlaanderen, uiteraar is vliegen in je eigen privé luchtballon met die ene speciale persoon is nog beter. Kijken naar de zonsopgang boven de stad die je zelf wilt is een adembenemende ervaring. Deze ervaring geeft je de mogelijkheid om Vlaanderen vanuit de lucht en het land te ontdekken. Of het nu is om een ​​jubileum te vieren, je partner te verrassen op huwelijksreis, een gegarandeerd ‘JA’-aanzoek of je volgende ‘paar doelen’-activiteit, deze ervaring staat erom bekend een van de beste dagen van je leven samen te worden

 

 

 

 

https://www.cair-ballonvaart.be