Zoek Bedrijf
Image default
Bouw en onderhoud

Waar kan ik het best EPDM dakbedekking kopen?

Als je op zoek bent naar EPDM dakbedekking, kun je overwegen om bij lokale bouwmarkten, online aanbieders of gespecialiseerde bouwhandels te kijken. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Bouwmarkten: Grote bouwmarkten zoals Gamma, Brico of Hubo kunnen EPDM-folie voor platte daken in hun assortiment hebben. Gezien hun zeer uitgebreid zelfbouw gamma, hebben ze meestal geen EPDM folie op voorraad en kan deze enkel op bestelling aangekocht worden, waardoor de levertermijn kan oplopen tot meerdere weken.

  2. Online leveranciers: Verschillende online winkels zoals Dakenshop en EPDMshop bieden EPDM folie om zelf je plat dak te leggen aan. Het voordeel van online winkelen is dat je een breed scala aan dakproducten kunt vergelijken en recensies kunt lezen van andere kopers. Zorg ervoor dat je bestelt bij betrouwbare leveranciers met goede recensies. Let op met vijverfolies, deze hebben geen brandkeuring FR (Fire Resistant) en mogen niet op een plat dak geplaatst worden. Controleer of merk en type EPDM, lijm en toebehoren compatibel zijn en vraag naar technische fiches.

  3. Gespecialiseerde handel: Sommige bouwhandels zoals Easyroof zijn gespecialiseerd in zelfbouw EPDM dakbedekking voor platte daken. Deze winkels hebben vaak een veel breder assortiment en grotere voorraad aan EPDM-folie en aanverwante producten. Hierdoor kunnen zij direct uit voorraad leveren aan de beste prijs/kwaliteit garantie bieden. Zij verstrekken meestal gespecialiseerd advies en voorzien begeleiding en opleiding. Deze aanbieders geven de beste garantie op kwaliteitsproducten aan groothandelsprijs.

Bij het kopen van EPDM-folie is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en merk van het materiaal en eventuele garanties die worden geboden. Vergeet niet om de benodigde accessoires en hulpmaterialen zoals afvoer, randprofielen, lijm en kit mee te nemen, afhankelijk van je toepassing.

https://www.easyroof.be